Cântăreața care a primit cele mai multe nominalizări la MTV Europe Music Awards

  • 04 Octombrie 2018 16:50
Cântăreața care a primit cele mai multe nominalizări la MTV Europe Music Awards

Cântăreața americană Camila Cabello se află în fruntea listei nominalizărilor la MTV Europe Music Awards (EMA), recompensele atribuite celor mai populare videoclipuri pe varianta europeană a acestui post de televiziune american de muzică, conform listei publicate joi, relatează AFP. Interpreta originară din Cuba a fost nominalizată la șase categorii, între care cel mai bun cântec, cel mai bun videoclip și cel mai bun artist.

Înainte însă de gala care va avea loc la 4 noiembrie într-un cartier din Bilbao (Spania), 2018 poate fi considerat deja un an foarte bun pentru această tânăra cântăreață în vârstă de 21 de ani. Hitul său 'Havana', alături de rapperul Young Thug, a ajuns în fruntea vânzărilor la sfârșitul lunii ianuarie în SUA, la fel ca și albumul său, 'Camila', care s-a plasat timp de o săptămână în acest top. Versiunea audio a piesei, fără videoclip, a fost accesată de peste 1,3 miliarde de ori pe YouTube.

La sfârșitul lui august, Camila Cabello a obținut două dintre cele mai prestigioase MTV Video Music Awards, trofeele acordate pentru videoclipurile muzicale cele mai populare în SUA, cel pentru Artista Anului și pentru Videoclipul Anului.

În 2017, fosta componentă a grupului Fifth Harmony fusese deja recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă pop la MTV EMA. Aflată în fruntea nominalizărilor și prezentă la șase categorii, cântăreața americană Taylor Swift nu a obținut până la urmă niciun un trofeu anul trecut.

În spatele Camilei Cabello s-au clasat anul acesta cântăreața americană Ariana Grande și rapperul texan Post Malone, fiecare cu câte cinci nominalizări, urmați de rapperul canadian Drake și artista britanică Dua Lipa, nominalizați la patru categorii.

Deja premiat de trei ori în 2017, printre care și cu trofeul pentru cel mai bun artist, cântărețul canadian Shawn Mendes a primit anul acesta trei nominalizări.

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău