Candidatul PDM Alexandru Jizdan degrevează din funcție abia după ce a prezentat în calitate de ministru un eveniment public

  • 05 Ianuarie 2019 16:42
Candidatul PDM Alexandru Jizdan degrevează din funcție abia după ce a prezentat în calitate de ministru un eveniment public

Ministrul de Interne Alexandru Jizdan care candidează la alegerile parlamentare din 24 februarie 2018, în circumscripția uninominală nr. 34, Anenii Noi, a anunțat abia astăzi, 5 ianuarie 2019 că își suspendă calitatea de ministru pe durata campaniei electorale.

”Astăzi vreau să vă anunț oficial că voi candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2018, în circumscripția uninominală nr. 34, Anenii Noi. Începând cu ziua de astăzi este activă degrevarea mea de la atribuțiile de serviciu și suspendarea din funcția de ministru, pe durata campaniei electorale”, scrie Alexandru Jizdan pe contul său de Facebook.

Precizăm că potrivit paginii web a CEC, Alexandru Jizdan  a fost înregistrat de către Consiliul Electoral de Circumscripție în calitate de candidat la funcția de deputat în data de 29 decembrie 2018 și conform legii, ar fi trebuit să-și suspende activitatea în funcție din data înregistrării.

Amintim că la 4 ianuarie, Alexandru Jizdan a fost prezent în calitate de ministru la un eveniment de prezentare a unui lot de unități de tehnică de intervenție în situații excepționale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău