Candidații la Primăria Chișinău care vor ocupa primele poziții în buletinele de vot, aleși prin tragere la sorți

  • 04 Aprilie 2018 17:48
Candidații la Primăria Chișinău care vor ocupa primele poziții în buletinele de vot, aleși prin tragere la sorți

Consiliul Electoral de Circumscripție a decis, prin tragere la sorți, cine sunt candidații care vor fi pe primele 5 poziții în buletinele de vot.

Consiliul Electoral de Circumscripție a început miercuri, 4 aprilie, recepționarea actelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de primar al mun. Chișinău la alegerile noi din 20 mai.

În prima parte a zilei, trei persoane au depus actele, iar în după-amiază – încă două. La sfârșitul zilei Consiliul a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea înscrierii în buletinele de vot a candidaților în cazul în care ei vor fi înregistrați în calitate de concurenți electorali.

Primele 5 poziții în buletinele de vot vor fi ocupate în ordine de Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Andrei Năstase (Platforma DA), Alexandru Roșco (Casa noastră Moldova), Reghina Apostolova (Partidul Șor) și Valeriu Munteanu (Partidul Liberal).

Amintim că până în prezent și-au mai declarat intenția de a candida la aceste alegeri socialistul Ion Ceban, expertul Sergiu Tofilat în calitate de candidat independent, și reprezentantul Partidului Unității Naționale Constantin Codreanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău