Candidații formațiunii „Partidul Nostru” au depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru Chișinău

  • 19 Septembrie 2019 11:45
Candidații formațiunii „Partidul Nostru” au depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru Chișinău

Candidații formațiunii „Partidul Nostru” la funcțiile de primar și de consilieri municipali au depus actele pentru a se înregistra în cursa electorală pentru Chișinău.

Candidatul formațiunii Partidul Nostru la funcția de primar al Capitalei este Ivan Diacov, care a fost însoțit de liderul PN, Renato Usatîi. Ivan Diacov nu este membru al formațiunii Partidul Nostru.

Ivan Diacov a spus că vrea să-i concedieze pe funcționarii Primăriei Chișinău care se ocupă cu scheme în defavoarea orașului și îi îndeamnă pe cei care au emigrat să revină în Chișinău pentru a-și pune pe roate afaceri.

Sunt dispus să scot toți motanii și șobolanii din primărie care fac scheme. Noi vom face ordine în Chișinău. Eu sunt apolitic. Chișinăul e o gospodărie delăsată, distrusă. Le garantez celor de peste hotare  să se întoarcă în Chișinău și cu tot ce au agonisit să facă afaceri în Chișinău și nu o să le fure nimeni nicio „barsetcă”. Dacă eu intru în Primărie, șobolanii care fură în primărie vor fugi pe la Albișoara de le vor sări papucii”.

Reprezentanții Partidului Nostru promit că vor asigura transparență la Primăria Chișinău și vor atrage fonduri nerambursabile din străinătate.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău