Candidați „la indigo” | Pretendenți funcția de deputat, cu nume asemănătoare, în aceleași circumscripții uninominale

  • 08 Ianuarie 2019 10:49
Candidați „la indigo” | Pretendenți funcția de deputat, cu nume asemănătoare, în aceleași circumscripții uninominale

Prezența în aceeași circumscripție uninominală la alegerile din februarie a doi candidați cu nume asemănătoare este întâlnită nu doar la Chișinău, în circumscripția 33, unde candidează Andrei Năstase de la Blocul ACUM și independentul Andrei Năstas.

În circumscripția 49, situată la Est de Republica Moldova (Rusia) sunt doi candidați la funcția de deputat cu numele Para, potrivit informației de pe site-ul Comisiei Electorale Centrale. Este vorba despre Gheorghi Para de la Partidul Socialiștilor și independentul Gheorghe Para. 

În circumscripția nr. 2, Ocnița sunt trei pretendenți la funcția de deputat cu același prenume. Este vorba despre Eduard Drăgălin de la Partidul Liberal, Eduard Fedișin de la Partidul Șor și Eduard Pleșca de la Partidul Nostru.

De asemenea, sunt trei candidați cu numele Bolea, doi dintre care sunt din partea aceluiași partid. Este vorba despre socialiștii Vasile Bolea (nr.24, Chișinău) și Ștefan Bolea (nr.15, Călărași), precum și de reprezentantul Blocului ACUM Vladimir Bolea (nr. 27, Chișinău).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău