Campionatul Mondial de Fotbal | Argentina s-a calificat în ultimul moment în optimi

  • 27 Iunie 2018 08:13
Campionatul Mondial de Fotbal | Argentina s-a calificat în ultimul moment în optimi

Argentina a învins, marți, Nigeria, cu 2-1 și s-a calificat în ultimul moment în optimile de finală de la CM 2018, unde va întâlni Franța.

Potrivit romaniatv.net, argentinienii au început entuziasmant meciul și au deschis scorul în minutul 14. Leo Messi a marcat primul său gol la acest campionat mondial, marcând superb cu un șut cu dreptul din interiorul careului. Repriza secundă a început însă horror pentru argentinieni. Mascherano, cel care a făcut un meci dezastruos, a făcut un fault inutil în propriul careu, iar Victor Moses nu l-a iertat pe goalkeeper-ul Armani. 1-1, iar Argentina era OUT de la Mondial.

Nigerienii au prins curaj după gol și au fost la un pas să mai înscrie o dată. În minutul 76, africanii au cerut un penalty la un henț inexplicabil comis de Rojo, dar VAR a decis că faza poate continua, în ciuda protestelor vehemente ale jucătorilor nigerieni, care l-au asaltat pe arbitrul turc Cakîr. Argentinienii s-au năpustit în atac până la final, dar Higuain a ratat inexplicabil, trimițând mult peste poartă dintr-o poziție favorabilă. În cele din urmă, golul izbăvitor al Argentinei a venit în minutul 86. Marcos Rojo, fotbalistul lui United, a înscris printr-un șut superb după centrarea ideală a lui Pavon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău