Campionatul Mondial de fotbal 2022. Astăzi vom afla numele primei finaliste din Qatar. Adversari pe teren vor fi Lionel Messi și Luka Modric

  • 13 Decembrie 2022 09:29
Campionatul Mondial de fotbal 2022. Astăzi vom afla numele primei finaliste din Qatar. Adversari pe teren vor fi Lionel Messi și Luka Modric

Argentina lui Lionel Messi și Croația lui Luka Modric se luptă marți pentru calificarea în finala Mondialului de fotbal din Qatar. Meciul va începe la ora 21:00 și se va disputa pe Lusail Stadium, cea mai mare arenă din Qatar.

Croația a câștigat categoric, scor 3-0, ultimul meci direct cu Argentina jucat la un Mondial de fotbal. Se întâmpla în 2018, în Rusia, în faza grupelor, iar golurile croaților erau marcate de Rebic, Modric și Rakitic.

În sferturile de finală, Argentina a învins Olanda cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, după ce minutele regulamentare de joc și cele 30 de prelunguri au consemnat rezultatull de 2-2.

Croația a acces în penultimul act al competiției după ce, în sferturile de finală, a trecut tot la loviturile de departajare de marea favorită a competiției, selecționata Braziliei. 

Semifinala Argentina - Croația va fi arbitrată la centru de italianul Daniele Orsato, care va fi asistat la cele două margini de compatrioții Ciro Carbone și Alessandro Giallatini. Al patrulea oficial va fi Mohammed Abdulla Mohammed din Emiratele Arabe Unite.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
25
Mon
22
Tue
19
Wed
22
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău