Brazilia, eliminată de Croația de la Cupa Mondială din Qatar

  • 10 Decembrie 2022 11:04
Brazilia, eliminată de Croația de la Cupa Mondială din Qatar digi24.ro

Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar, după ce a cedat la penalty-uri în fața Croației. Sud-americanii au condus cu 1-0 până în minutul 117, dar s-au văzut egalați, iar la loteria loviturilor de departajare, câștig de cauză au avut croații, transmite Radio Chișinău.

Brazilia - Croația a fost primul sfert de finală al Cupei Mondiale din Qatar. Prima repriză a fost una extrem de săracă, ocaziile importante lipsind cu desăvârșire la cele două porți.

Sud-americanii au revenit de la vestiare mult mai motivați să tranșeze meciul în favoarea lor și au avut câteva șanse bune de a deschide scorul, dar în calea golului a stat portarul croaților. În extra-time, Neymar a deschis scorul (min.105), iar cu trei minute până la finalul prelungirilor, Bruno Petkovic a restabilit egalitatea (min. 117).

La seria loviturilor de departajare s-au impus croații cu scorul de 4-2.
În celălalt sfert de finală al zilei, Argentina a trecut de Olanda, la fel, la penaltiuri (4-3). Latino-americanii au condus cu 2-0 după golurile lui Molina (min. 35) și Messi (penalty, min. 73), însă, s-au văzut egalați în ultimele minute ale timpului regulamentar după o dublă reușită a atacantului olandez Weghorst (min. 83 și 90+11).

Sâmbătă se dispută ultimele două sferturi de finală: Maroc – Portugalia (17:00) și Anglia – Franța (21:00).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău