Campanie inedită în Ucraina: Îți schimbi numele și primești un iPhone7

  • 22 Octombrie 2016 08:56
Campanie inedită în Ucraina: Îți schimbi numele și primești un iPhone7

Rețeaua de magazine ALLO din Ucraina a anunțat că va vinde telefoane iPhone7 la un preț simbolic de 0,04 euro clienților care își vor schimba numele în buletin, informează Rador.

Potrivit reprezentanților ALLO, primele cinci persoane care vor prezenta un act de identitate prin care să poată confirma ca și-au schimbat numele în ”iPhone” și prenumele în ”Sim” (cifra șapte, în limba ucraineană, n.red) vor primi un iPhone 7 negru, de 32 de GB, la prețul de doar 1 hrivnă. Cei care doresc să obțină astfel un iPhone7 trebuie să fie cetățeni ucraineni și să se fotografieze cu noua carte de identitate, iar apoi să o prezinte în original la magazinele din rețeaua ALLO.

Promoția a început săptămâna aceasta și se va încheia pe 1 martie 2017. Este important de menționat că, în Ucraina, procedura de schimbare a numelui și prenumelui este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, cetățenii trebuie să depună la autoritatea competentă o cerere în acest sens, să prezinte cartea de identitate, o fotografie, codul numeric personal și să achite o taxă de doar 100 de hrivne (aproximativ 3 euro, n.red).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:3,6 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău