Campanie dedicată cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în România, lansată de Poșta Română

  • 18 Octombrie 10:23
Campanie dedicată cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în România, lansată de Poșta Română

Compania Națională 'Poșta Română' lansează o campanie dedicată cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în România, această inițiativă având o dublă semnificație: promovarea noii platforme de e-commerce, EUlivrez.md, operaționalizată de subsidiara din Chișinău, cât și susținerea parcursului european al Republicii Moldova.

„Poșta Română își continuă misiunea de a nu lăsa pe nimeni în urmă, extinzându-se acum și dincolo de Prut. Moldovenii se confruntă adesea cu prețuri ridicate la anumite produse pe piața locală, comparativ cu cele din Uniunea Europeană. EUlivrez.md vine ca o soluție eficientă, oferind acces la magazinele online din Europa, în special din România, la prețuri avantajoase, livrarea fiind asigurată direct la domiciliu, indiferent de localitatea în care se află destinatarul. Prin intermediul platformei EUlivrez.md, pot trimite colete din întreaga Uniune Europeană direct acasă, la destinație, cu un simplu click', se menționează într-un comunicat al operatorului poștal național transmis joi AGERPRES.

În paralel, Poșta Română a demarat o campanie de conștientizare și mobilizare, încurajând cetățenii din Republica Moldova care locuiesc în România să își facă auzită vocea, în număr cât mai mare, în ceea ce privește decizia de pe 20 octombrie.

Campania de promovare lansată de Poșta Română include o serie de stickere auto lipite pe flota companiei, cât și afișe de informare în oficiile și ghișeele din orașe precum București, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Suceava, Timișoara.

Cu această ocazie specială, Poșta Română a lansat și o ediție limitată de cărți poștale disponibile în oficii, pe care cetățenii le pot completa și trimite gratuit către cei dragi.

'Această campanie de informare și conștientizare dedicată cetățenilor Republicii Moldova care locuiesc în România, reprezintă un exemplu prin care Poșta Română rămâne susținătoare fermă a parcursului European al Republicii Moldova, cât și sprijinirea acestora în a avea acces la platforme de e-commerce rapide și sigure, la prețuri avantajoase', se menționează în comunicat.

Lansarea EUlivrez.md face parte din strategia de extindere a Poștei Române, care și-a deschis la finalul anului 2022 o subsidiară în Republica Moldova. Cu peste 21.000 de angajați, o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro și peste 8 milioane de clienți unici, Poșta Română este cel mai mare operator poștal din România, având ca scop să fie un lider în domeniul livrărilor internaționale.

Platforma permite cumpărătorilor din Moldova să acceseze piața europeană, indiferent de locația destinatarului. În plus, datele personale sunt protejate conform standardelor europene stricte, oferind un nivel ridicat de securitate pentru utilizatori.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
5,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău