Campania Națională de Promovare a lecturii „Cartea Deschisă”. Continuă întâlnirile cu cititorii și membrii cluburilor de lectură

  • 14 Octombrie 2023 12:30
Campania Națională de Promovare a lecturii „Cartea Deschisă”. Continuă întâlnirile cu cititorii și membrii cluburilor de lectură

În perioada 16-22 octombrie vor continua lecturile și întâlnirile cu cititorii și membrii Cluburilor de lectură din Republica Moldova. Un grup de scriitori – Cristian Fulaș (București), Gheorghe Erizanu (Chișinău), Alexandru Bordian (Chișinău) –, în 17 octombrie , va fi prezent la Gimnaziul Risipeni, r-nul Fălești și la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” or. Fălești.

Cel de-al doilea grup de scriitori, alcătuit din Nicolae Leahu (Bălți), Lucia Țurcanu (Chișinău), Mircea V. Ciobanu (Chișinău), în ziua de 19 octombrie, va participa la lecturile și discuțiile de la Liceul Teoretic „Aristotel” din Chișinău.
 
Tot în ziua de 19 octombrie, scriitorii Cassian Maria Spiridon (Iași), Arcadie Suceveanu (Chișinău) și Maria Șleahtițchi (Chișinău) vor participa la întâlnirea cu cititorii de la Liceul Teoretic „Prometeu Prim” din Chișinău și cei de la Liceul Teoretic „Hyperion” din or. Durlești, mun. Chișinău.
 
Campania Națională de Promovare a Lecturii „Cartea deschisă” se desfășoară sub patronajul președintei Republicii Moldova Maia Sandu și este finanțată de Ministerul Culturii, platforma de implementare fiind Muzeul Național al Literaturii Române din Chișinău.
 
Proiectul „Lecturi vii: cititori și scriitori” este finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României și implementat de Institutul pentru Inițiative Culturale și Educaționale.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:0 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău