Calea Ferată din Moldova va desfășura o licitație pentru comercializarea deșeurilor de metale feroase

  • 15 Decembrie 2021 10:53
Calea Ferată din Moldova va desfășura o licitație pentru comercializarea deșeurilor de metale feroase

Întreprinderea de Stat "Calea Ferată din Moldova" (CFM) a anunțat desfășurarea licitației "cu strigare" privind comercializarea deșeurilor de metale feroase (axe și roți de vagoane). Licitația va avea loc pe data de 22 decembrie, transmite MOLDPRES.

Potrivit anunțului CFM, publicat și în Monitorul Oficial al Republicii Moldova din 3 decembrie, bunurile se vor expune în două loturi. “Lotul nr. I va include deșeuri de metale feroase (axe și roți de vagoane și anume 180 perechi de roți montate pe osii), categoria corespunzătoare de fier vechi clasele 3A și 5A. Masa estimativă a lotului este de 178 tone, prețul inițial de expunere constituie 1157000,00 lei, locul amplasării: or. Basarabeasca str. Lenin, 26. Lotul nr. II - deșeuri de metale feroase (axe și roți de vagoane și anume 300 perechi de roți montate pe osii), categoria corespunzătoare de fier vechi clasele 3A și 5A, masa estimativă a lotului este de 298 tone, prețul inițial de expunere constituie 1937000,00 lei, locul amplasării bunurilor: or. Bălți str. Tolbuhin, 23”, indică întreprinderea, scrie MOLDPRES.

Prețul și masa loturilor expuse la licitație sunt estimative, marja de eroare constituie 10%. Greutatea și prețul final vor fi stabilite la momentul transmiterii bunurilor, de comisia de primire-predare, constituită din reprezentanții vânzătorului și cumpărătorului.

Termenul de achitare a prețului lotului adjudecat este de zece zile din data semnării procesului-verbal privind rezultatele licitării. Mărimea acontului este de 10% din prețul de expunere a lotului solicitat și se achită pentru fiecare lot separat, iar în destinația plății se va indica numărul lotului solicitat. Taxa de participare pentru persoanele fizice și juridice constituie două mii de lei.

“Solicitanții vor prezenta, până la data de 20 decembrie, cerere de participare conform modelului din Regulamentul privind licitațiile cu strigare și cu reducere, aprobat prin hotărâre de Guvern, documentele care certifică identitatea participantului, precum și actele care confirmă achitarea acontului și a taxei de participare la licitație. Familiarizarea cu bunurile expuse la licitație poate avea loc în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00”, rezumă un comunicat al Căii Ferate din Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,98
Ploaie ușoară
Umiditate:79 %
Vint:3,13 m/s
Wed
12
Thu
13
Fri
17
Sat
20
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău