Cablurile instalate abuziv pe pilonii de pe bd. Ștefan cel Mare vor fi demontate

  • 15 August 2017 14:43
Cablurile instalate abuziv pe pilonii de pe bd. Ștefan cel Mare vor fi demontate

Pe parcursul acestei săptămâni, autoritățile municipale vor demonta toate cablurile instalate abuziv, de către operatorii de internet, pe pilonii de pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, transmite IPN.

Potrivit șefului interimar al Direcției transport și căi de comunicație, Oleg Poiată, dacă operatorii nu vor demonta de sine stătător cablurile instalate abuziv, acestea vor fi demontate forțat de către serviciile municipale. Șeful Direcției a menționat că imediat ce pe bulevard, unde au loc lucrări de reparație, au fost instalați piloni noi, operatorii pe timp de noapte au instalat cablurile de fibră optică.

Oleg Poiată a mai menționat că săptămâna trecută a fost strămutat gardul de la Președinție și a început aplicarea pavajului în această zonă. Pe o porțiune de pe bulevard au fost defrișați arborii, iar săptămâna aceasta vor continua lucrările de racordare, dar și cele de pavare.

Reparația bulevardului Ștefan cel Mare se desfășoară în cadrul proiectului de reabilitare și modernizare a șase străzi principale din zona centrală a Chișinăului. Valoarea totală a proiectului este de 22 de milioane de euro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău