Bugetul 2017 și Biroul de Legătură NATO, pe agenda ședințelor Parlamentului din această săptămână

  • 07 Decembrie 2016 16:14
Bugetul 2017 și Biroul de Legătură NATO, pe agenda ședințelor Parlamentului din această săptămână

Deputații vor examina la ședințele din această săptămână proiectul bugetului pentru 2017, dar și alte proiecte care au provocat dezbateri în ultimul timp, precum Acordul privind deschiderea unui Birou NATO la Chișinău. Parlamrntul se va întruni în ședințe joi și vineri, potrivit unei hotărâri a Biroului permanent al Legislativului.

Joi, 8 decembrie, deputații vor audia conducerea Guvernului, Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Centrului Național Anticorupție și Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor în privința alimentării copiilor în instituțiile preșcolare și de învățământ din Republica Moldova.

Totodată, Parlamentul va examina raportul Comisiei de anchetă privind situația de la ”Aeroportul Internațional Chișinău”. Deputații vor mai supune dezbaterilor modificările Legii privind asigurarea activității Președintelui Republicii Moldova, Legii cetățeniei Republicii Moldova, Codului audiovizualului, Legii cu privire la Serviciul de Protecție și Pază de Stat, proiectul de lege privind mormintele și operele comemorative de război și cel cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc.

La ședința plenară din 9 decembrie, deputații vor examina proiectul legii bugetului de stat pe anul 2017, al bugetului asigurărilor sociale de stat și al fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul viitor. Parlamentul urmează să decidă asupra ratificării Acordului dintre Republica Moldova și NATO privind Oficiul de Legătură NATO în Republica Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
19
Mon
20
Tue
22
Wed
19
Thu
20
Arhivă Radio Chișinău