Bucureștiul găzduiește azi o nouă partidă din UEFA EURO 2020

  • 17 Iunie 2021 14:42
Bucureștiul găzduiește azi o nouă partidă din UEFA EURO 2020

O nouă partidă de fotbal, astăzi, pe Arena Națională - în cadrul Turneului EURO 2020 - găzduit, în premieră, și de România. La ora 16 se dă startul meciului Ucraina - Macedonia de Nord.

Pentru prima oară de la reluarea activității pe stadioane, gradul de ocupare pentru Arena Națională va fi cel maximum admis, adică 25% din numărul total de locuri.
 
Perimetrul de siguranță al Arenei Naționale a fost închis circulației. Poliția Rutieră amintește că restricțiile vor fi ridicate gradual până mâine, dimineață. Suporterii sunt îndemnați să nu uite: pentru a intra pe stadion au nevoie și de bilet, dar și de brățara prin care se atestă că respectă Protocolul epidemiologic.
 
Cu fanii Macedoniei și fumigenele lor, Centrul Vechi s-a obișnuit încă de duminică. Cu fanii Ucrainei ne vom tot intersecta în aceste zile până luni, când vor disputa, tot aici, meciul cu Austria. La Arena Națională a fost inaugurat un centru de vaccinare anti-Covid-19.
 
Acesta va fi funcțional în zile de meciuri: astăzi, luni la Austria- Ucraina și, de asemenea, în 28 iunie, la jocul din optimi de finală.
 
Două întrebări își mai așteaptă răspunsul în această după amiază: ce condiție meteo ne va oferi această vară musonică de la București și câte foste glorii se vor așeza în loja Arenei Naționale.
 
Duminică, Gică Hagi a primit un bilet la tribuna a doua. Între timp, UEFA și Federația de Fotbal au anunțat că au extins zona VIP.

Sursa: RRA
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău