Bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor (VIDEO)

  • 02 Decembrie 2015 15:42
Bradul de Crăciun care a intrat în Cartea Recordurilor (VIDEO)

Canberra, capitala Australiei, a stabilit un record mondial Guinness pentru cel mai luminat brad artificial de Crăciun, care este împodobit cu peste 500.000 de beculețe, potrivit huffingtonpost.com.au.

Cele 518.838 de luminițe care împodobesc bradul de Crăciun instalat în Canberra au fost aprinse vineri, în prezența a numeroși australieni.

Reprezentanții Guinness World Records au confirmat că australianul David Richards a stabilit un nou record mondial prin intermediul acestui proiect inedit. Bradul de Crăciun gândit de acesta are o înățime de aproximativ 21 de metri. Totodată, steaua din vârful bradului are o înălțime de 1,5 metri și conține 12.000 de luminițe.

Bradul a fost realizat cu sprijinul unei organizații care se ocupă de prevenirea sindromului de moarte subită la sugari.

 



Proiectul face parte dintr-o campanie de strângere de fonduri pentru această organizație, care este sprijinită de David Richards și de soția sa după ce fiul lor, în vârstă de o lună, a decedat în 2002.

Precedentul record era deținut de un pom de iarnă creat de Universal Studios Japan, cu 374.280 de luminițe, care a fost instalat în octombrie.

Sursa: Descopera.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău