Brad Pitt și Jennifer Aniston, împreună în vacanță în vila lui George Clooney din Italia

  • 04 Septembrie 2018 19:21
Brad Pitt și Jennifer Aniston, împreună în vacanță în vila lui George Clooney din Italia

Actorii americani Brad Pitt și Jennifer Aniston, care au fost căsătoriți timp de cinci ani, au petrecut câteva zile de vacanță în Europa în vila din Italia a prietenului lor George Clooney, suscitând zvonuri privind o posibilă împăcare a lor, relatează ediția online a ziarului spaniol ABC.

Brad Pitt, după divorțul său de Angelina Jolie, a trecut prin momente dificile. Lupta pentru custodia copiilor și costul acestei separări au pus o mare presiune asupra actorului. Vara aceasta, Brad Pitt a decis să se relaxeze și să plece în Europa pentru a se bucura de câteva zile de liniște în vila de malul lacului Como a bunul său prieten, George Clooney. Actorul a fost însoțit și de una dintre fiicele sale, Shiloh, foarte afectată de divorțul părinților ei.

Elementul surpriză al acestei vacanțe a fost însă o vizită a lui Jennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmările la noua sa producție, comedia "Murder Mystery". Actrița a profitat de prezența ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile de relaxare în vila lui Clooney.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți între 2000 și 2005, dar se pare că, deși au trecut 13 ani de la divorț, relația lor a rămas specială. Pe de altă parte, Jennifer Aniston pare să se înțeleagă foarte bine cu una dintre fiicele actorului, Shiloh. Un alt motiv pentru care actrița a decis să vină la vila lui George Clooney este pentru a-i oferi sprijin moral lui Shiloh. Pe lângă divorțul părinților săi, Shiloh ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, având în vedere că, deși s-a născut fată, a simțit întotdeauna că vrea să fie băiat.

Nu este prima dată când se vorbește despre o posibilă împăcare a celor doi actori, iar acum zvonurile s-ar putea adeveri. În ultimul timp, cei doi actori au fost văzuți de multe ori împreună, ultima oară la Londra.

"Brad și Jen au luat legătura sporadic de-a lungul anilor, însă contactele dintre ei au devenit mai frecvente de când actrița s-a despărțit de Justin (Theroux)", au declarat surse apropiate celor doi actori pentru revista italiană Grazia. După ce au fost văzuți la Londra și au petrecut împreună o vacanță la vila lui George Clooney, zvonurile par mai adevărate ca oricând, încheie ABC.

Sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău