Boxerul moldovean Andrei Zatușevschi a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial Universitar din orașul Elista, Rusia

  • 05 Septembrie 2018 14:10
Boxerul moldovean Andrei Zatușevschi a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial Universitar din orașul Elista, Rusia

Boxerul moldovean Andrei Zatușevschi (91 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial Universitar, care se desfășoară în orașul Elista (Federația Rusă).

În sferturile de finală ale turneului el s-a impus în fața lui Bekbolsun Toktosun din Kârgâzstan, iar în semifinală a fost învins de armeanul Henrik Sargsyan.

Republica Moldova a fost reprezentată de patru boxeri la Mondialele Universitare de la Elista. Mihail Cvasiuc (60 kg), Vlad Gavriliuc (69 kg) și Mihail Unciuc (75 kg) au suferit înfrângeri în meciurile disputate.

Andrei Zatușevschi este campion național, student la Colegiul Pedagogic din Lipcani. Se antrenează la Școala specializată din Grimăncăuți (Briceni).

Ediția din anul curent a Campionatelor Mondiale Universitare a reunit boxeri din 22 de țări, transmite Moldpres.

Cea mai bună performanță în istoria participării boxerilor moldoveni la Campionatele Mondiale Universitare în anii precedenți îi aparține lui Mihail Muntean, care a cucerit medalia de argint în 2006 (Almaty). Distincții de bronz au obținut Igor Conobeev (2006, Almaty), Denis Ursu (2006, Almaty), Alexandru Râșcan (2008, Kazan), Vasile Belous (2010, Ulan Bator), Dumitru Galagoț (2012, Baku) și Alexandru Usatenco (2014, Yakutsk).

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
29,24
Nori împrăștiați
Umiditate:54 %
Vint:5,66 m/s
Sat
27
Sun
27
Mon
24
Tue
25
Wed
26
Arhivă Radio Chișinău