Box: ''Am revenit'', anunță fostul campion mondial Mike Tyson (53 ani)

  • 12 Mai 2020 11:09
Box: ''Am revenit'', anunță fostul campion mondial Mike Tyson (53 ani)

Fostul campion mondial al greilor Mike Tyson continuă să întărâte fanii boxului în legătură cu o posibilă revenire în ring cu o înregistrare video postată luni pe Instagram în care se antrenează și care se încheie cu mesajul ''Am revenit'', transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Tyson (53 ani) a atras atenția lumii boxului săptămâna trecută când a postat un scurt clip video cu antrenamentul său în care demonstra forța în lovituri și viteza care au făcut din el primul campion mondial al greilor care a deținut titlurile WBA, WBC și IBF.

''Iron Mike'' a mărturisit că ia în considerare revenirea în ring pentru meciuri demonstrative care să adune bani în scopuri caritabile.

În noua înregistrare video, Tyson apare într-o nouă ședință de pregătire lovind palmarele cu ferocitatea care l-a făcut unul dintre cei mai de temut boxeri.

Printre potențialii săi adversari au fost menționați doi rugbyști care au cochetat cu boxul, campionul mondial neozeelandez Sonny Bill Williams, care a reușit 7 victorii în tot atâtea meciuri în boxul profesionist, și australianul Paul Gallen, care are un bilanț de 9 victorii și un egal în ring.

O confruntare mai probabilă ar fi cea cu fostul său mare rival Evander Holyfield cu care Tyson a avut câteva meciuri memorabile în cariera profesionistă.

Dacă va reveni în ring, Tyson, care s-a retras după o înfrângere în fața lui Kevin McBride în 2005, va călca pe urmele compatriotului său Floyd Mayweather Jr și ale filipinezului Manny Pacquiao, care au renunțat la retragere pentru meciuri demonstrative, scrie Reuters.

Tyson a devenit cel mai tânăr campion mondial al greilor prin victoria reușită în fața lui Trevor Berbick, în 1986, la vârsta de 20 de ani, el încheindu-și cariera cu 50 de victorii în 58 de meciuri profesioniste.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Nori împrăștiați
Umiditate:74 %
Vint:6,69 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău