Botoșani: Un actor de la Teatrul "Mihai Eminescu", împușcat accidental în timpul unor repetiții la un spectacol

  • 09 Februarie 15:19
Botoșani: Un actor de la Teatrul

Un actor de la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botoșani a ajuns, vineri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență "Mavromati" după ce a fost împușcat accidental în timpul repetițiilor la un spectacol, scrie Agerpres.

Potrivit managerului unității medicale, medicului Monica Adăscăliței, actorul de 33 de ani a suferit un traumatism de glob ocular, după ce o bilă s-a descărcat din arma airsoft a colegului său.

"Pacientul prezenta un traumatism de glob ocular. A fost consultat de medicii din Unitatea de Primiri Urgențe și, ulterior, de medicul specialist oftalmolog și i s-a pus diagnosticul de traumatism de glob ocular minor, cu reacții conjunctivale", a declarat, pentru AGERPRES, medicul Monica Adăscăliței.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

"În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora o persoană ar fi fost împușcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiții pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău