Boris Johnson l-a numit pe Jeremy Corbyn drept susținător al lui Vladimir Putin

  • 06 Noiembrie 2019 16:50
Boris Johnson l-a numit pe Jeremy Corbyn drept susținător al lui Vladimir Putin

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a făcut o declarație în care l-a numit pe liderul Partidului Laburist, de opoziție, Jeremy Corbyn, drept susținător al președintelui rus, Vladimir Putin. Liderul Partidului Conservator, de guvernământ, a făcut această afirmație miercuri, la reședința sa de pe Downing Street, în timp ce anunța începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate, programate pentru 12 decembrie, scrie Rador.

"Veniți cu noi, cu Guvernul britanic care consideră că Marea Britanie trebuie să adopte o poziție verticală, sau mergeți cu Jeremy Corbyn și Partidul Laburist, care s-a poziționat de partea lui Putin" - a declarat Johnson, amintind încă o dată despre incidentul cu otrăvirea la 4 martie 2018 a fostului colonel GRU, Serghei Skripal, condamnat în Rusia pentru spionaj în favoarea Marea Britanii și a fiicei acestuia, Iulia.

Acesta este deja al doilea atac al premierului britanic la adresa lui Jeremy Corbyn, în ultimele 24 de ore. În noaptea de marți spre miercuri, Boris Johnson l-a comparat pe liderul laburiștilor cu Iosif Stalin, acuzând opozanții săi că au o atitudine negativă față de bogați și că, în caz de victorie, aceștia intenționează să înceapă o creștere necontrolată a taxelor fiscale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău