BNM a desemnat membrii Comitetului de conducere și ai Consiliului Moldindconbank

  • 18 Noiembrie 2016 16:53
BNM a desemnat membrii Comitetului de conducere și ai Consiliului Moldindconbank

Comitetul executiv al Băncii Naționale a Moldovei a desemnat membrii Comitetului de conducere și ai Consiliului băncii comerciale Moldindconbank.

Membri ai Comitetului de conducere sunt: Aureliu Cincilei în calitate de președinte, Victor Cibotaru, prim-vicepreședinte, Iurie Ursu și Svetlana Magdaliuc în calitate de vicepreședinți, transmite IPN.

Consiliul băncii este format din cinci membri. În funcția de președinte a fost desemnat Giedrius Steponkus, cetățean al Lituaniei, fost membru al Consiliului de supraveghere și vicepreședinte al Bursei de Valori din Vilnius, membru al grupului Banking Stakeholder Group.

Ceilalți membri ai consiliului sunt: Nicolae Dorin, președinte al Asociației Băncilor din Moldova, anterior președinte și prim-vicepreședinte al BC „Mobiasbanca”, Anna Gheorghiu, care anterior a fost prim-vicepreședinte băncii „Moldova-Agroindbank”, președinte și prim-vicepreședinte al „Moldindconbank”, Elena Punga, anterior director administrartiv în rețeaua regională de filiale și agenții la „Mobiasbanca” și Aureliu Cincilei, viceguvernatorul BNM.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău