Blocul Electoral UNIREA și simbolul acestuia au fost înregistrate la CEC pentru alegerile din 15 martie

  • 20 Ianuarie 2020 10:07
Blocul Electoral UNIREA și simbolul acestuia au fost înregistrate la CEC pentru alegerile din 15 martie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, Blocul electoral „UNIREA” pentru participare la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești.

Acesta este constituit de către Partidul Politic „Democrația Acasă”, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Politic „Partidul Popular Românesc” Uniunea Salvați Basarabia.

Potrivit deciziei CEC, Consiliul Politic al blocului electoral va desemna și, respectiv, retrage candidatul la funcția de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 38, notează un comunicat al formațiunii.

Tot astăzi, CEC a acreditat 21 de persoane din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în calitate de observatori naționali, pentru monitorizarea alegerilor parlamentare noi din 15 martie curent.

Amintim că Mișcarea Politică Unirea, care a creat Blocul electoral, a fost constituită la 15 ianuarie din formațiuni care optează pentru unirea Republicii Moldova cu România. Cele cinci formațiuni se angajează să participe în comun la scrutinele electorale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău