Blocul ACUM invită deputații PSRM la discuții în cadrul ședinței grupului de lucru

  • 23 Aprilie 2019 09:13
Blocul ACUM invită deputații PSRM la discuții în cadrul ședinței grupului de lucru

Blocul ACUM a invitat deputații PSRM la discuții în cadrul ședinței grupului de lucru

„Blocul ACUM a propus crearea unui grup de lucru în vederea examinării, până la 25 aprilie, a actelor normative ale ambelor formațiuni ce țin de dezoligarhizare și îmbunătățirea vieții oamenilor. În acest context, reprezentanții grupului de lucru ai Blocului ACUM sunt disponibili să se întâlnească cu deputații fracțiunii PSRM pe data de 24 aprilie, ora 11.00, în sediul Parlamentului Republicii Moldova, bir. 301, pentru a discuta agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, inclusiv identificarea măsurilor concrete de consolidare a încrederii cu scopul evitării alegerilor anticipate”, se arată într-un comunicat al formațiunii. 

Amintim că deputatul PSRM, Vlad Bătrâncea a comentat propunerea Blocului ACUM de a crea un grup de lucru comun pentru a examina inițiativele propuse de către ambele formațiuni. 

„Atât timp cât reprezentanții conducerii blocului ACUM nu sunt disponibili să discute condițiile inițiale de la care pot porni negocieri privind crearea coaliției de guvernare și guvernului de coaliție nu vedem sensul crearii grupurilor de lucru și continuarea discuțiilor sterile care au mai avut loc în trecut”, a declarat atunci secretarul executiv al PSRM. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău