Blocul ACUM așteaptă deputații PSRM pentru discuții privind crearea un grup de lucru pentru a „dezoligarhiza” R.Moldova

  • 24 Aprilie 2019 11:27
Blocul ACUM  așteaptă deputații PSRM pentru discuții privind crearea un grup de lucru pentru a „dezoligarhiza”  R.Moldova

Blocul ACUM îi așteaptă pe deputații PSRM la această oră, la discuții referitoare la propunerea de a crea un grup de lucru comun pentru a examina, până la sfârșitul acestei săptămâni, inițiativele ambelor formațiuni ce țin de așa-zisa ”dezoligarhizare” a Rep. Moldova.

La ședință ar urma să fie puse în discuție chestiuni de pe agenda comună, precum și subiecte legate de modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, conform unui comunicat al Blocului.

Socialiștii și-au reiterat ieri disponibilitatea de a forma un grup de lucru comun, numai dacă Blocul ACUM va discuta despre crearea unei alianțe de guvernare. Totodată, într-un mesaj postat pe Facebook, deputatul PSRM Ion Ceban și-a exprimat îngrijorarea față de ”unele acțiuni cu tentă unionistă din ultimele zile la care ar participa liderii Blocului ACUM, care nu pot fi acceptate ca element al următoarei guvernări”.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău