Blocul ACUM are un candidat înregistrat oficial pentru diaspora din SUA și Canada

  • 26 Ianuarie 2019 10:41
Blocul ACUM are un candidat înregistrat oficial pentru diaspora din SUA și Canada

Activistul Dumitru Alaiba a fost înregistrat oficial în cursa electorală, din partea blocului ACUM, în circumscripția 51 care include SUA și Canada. Anunțul a fost făcut pe Facebook, unde Alaiba a specificat trei priorități pe care le propune pentru diasporă.

De astăzi sunt candidat cu acte în regulă :). Am fost înregistrat în calitate de candidat din partea Blocului ACUM pe circumscripția 51 SUA, Canada. Tot astăzi a avut loc lansarea campaniei blocului electoral #ACUM”, a scris Dumitru Alaiba.

El menționează trei priorități pentru diaspora din SUA și Canada.

Urmează o lună complicată, după care o să învingem împreună.
Aici vă invit să vedeți profilul meu, experiența mea profesională și 3 priorități pe care le propun pentru diaspora din SUA și Canada:
1. Oportunități de investiții acasă.
2. Sancțiuni pentru corupți.
3. Servicii publice calitative, inclusiv online
”, scrie Dumitru Alaiba.

De asemenea, pe aceeași circumscripție au fost înregistrați oficial candidații: Ghenadie Moroșanu din partea PD, Gaik Vartanean de la PRSM, Viorel Savva – candidat independent, Valeriu Ghilețchi – candidat independent, Rodica Rusu din partea Partidului Șor, Alexandrin Patron – candidat independent, Petru Neaga – candidat independent, Gheorghi Grozav – candidat independent, Valentin Ganea – candidat independent, Oleg Bînzar – candidat independent, menționează TV8.

Amintim că cei mai mulți candidați la funcția de deputat într-o circumscripție uninominală și-au anunțat intenția de a candida în cele pentru diaspora situate la Vest de Republica Moldova (nr. 50) și de peste ocean (nr. 51).

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău