Bistriță va găzdui festivalul Oktoberfest

  • 29 Septembrie 2016 23:03
Bistriță va găzdui festivalul Oktoberfest

De vineri 30 septembrie până duminică 2 octombrie, inclusiv, bistrițenii sunt invitați la a treia ediție a festivalului berii Bistritzer Oktoberfest, care are loc în Piața Culturii din Bistrița unde vor fi amplasate scena și un cort pentru evenimente.

Organizatorii au pregătit concerte cu Fuego, Lidia Buble, Maxim, Distinto, DJ Michael Star, muzică și dansuri cu ansambluri folclorice, fanfare și invitați speciali, parade, jocuri, concursuri cu premii în halbe de bere: aruncarea butoiului cu bere, bere viteză, bere cross, karaoke.

Nu lipsesc fanfara și majoretele din Csorvas (Ungaria), fanfara Garnizoanei Bistrița, ansamblurile D'Fantasy, Cununa de pe Someș, Cununița, Cununa Junior, Teatrul de Păpuși „Al. Misiuga”, Toboșarii Cetății, soliști de muzică clasică.

Bistrițenii vor avea parte în cele trei zile de petrecere de multă bere, cârnați bavarezi, plăcinte, strudel, preparate bavareze cu premii și alte produse specifice sărbătorii berii. Festivalul se deschide vineri 30 septembrie, la ora 16:00 - transmite RRA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău