Biroul premierului britanic confirmă că Boris Johnson s-a căsătorit

  • 30 Mai 2021 14:10
Biroul premierului britanic confirmă că Boris Johnson s-a căsătorit

Biroul premierului britanic a confirmat duminica aceasta că Boris Johnson s-a căsătorit cu o zi înainte cu logodnica sa Carrie Symonds, în cadrul a ceea ce presa britanică a calificat drept "o ceremonie secretă", informează AFP, potrivit Agerpres.

Cotidianele Mail on Sunday și The Sun au informat că Boris Johnson, 56 de ani, s-a căsătorit cu Carrie Symonds, 33 de ani, în catedrala catolică din Westminster, în fața prietenilor apropiați și a rudelor.

"Premierul și dna Symonds s-au căsătorit ieri după-amiaza în cadrul unei ceremonii restrânse la catedrala din Westminster", a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing street, adăugând că noul "cuplu își va sărbători căsătoria cu familia și prietenii săi în această vară".

Boris Johnson este al doilea premier britanic care s-a căsătorit în timpul mandatului său, primul fiind Robert Jenkinson, în 1822.

Cuplul aștepta de mai multe luni să se căsătorească după ce planurile lor inițiale de nuntă au fost amânate anul trecut de pandemie. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019 și are un băiețel de un an, Wilfred.

Boris Johnson a mai fost căsătorit de două ori anterior. A avut patru copii cu soția sa anterioară, avocata Marina Wheeler, înainte ca aceștia să se despartă în 2018. Se crede că are și o fiică născută dintr-o aventură.

Carrie Symonds, fost responsabilă pe probleme de de comunicare a Partidului Conservator, a dat naștere fiului lor la câteva săptămâni după ce Boris Johnson a ieșit de la terapie intensivă după un caz grav de coronavirus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău