Biblioteca Națională organizează Nocturna Bibliotecilor din R. Moldova și România

  • 27 Septembrie 2022 18:24
Biblioteca Națională organizează Nocturna Bibliotecilor din R. Moldova și România

Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova își îndeamnă membrii de a se implica activ la desfășurarea ediției 2022 a Campaniei Nocturna Bibliotecilor din R. Moldova și România, care va avea loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie.

Biblioteca Națională a Republicii Moldova își deschide ușile pentru vizitatorii de toate vârstele, oferindu-le un program complex în cadrul ediției Nocturnei Bibliotecilor 2022, cu genericul ”Share Location@BIBLIOTECĂ”.

Nocturna Bibliotecilor este organizată în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România și Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova, susținută de Ministerul Culturii din Republica Moldova și este o sărbătoare a cărții și a bibliotecii.
Pentru cei care doresc să petreacă timpul într-o atmosferă agreabilă, Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă propune: ateliere de creație și scriere, jocuri interactive și intelectuale, vizite în spațiile bibliotecii și în locurile cu acces închis pentru utilizatori, prezentări interactive, expoziții inedite de documente, tablouri ale artiștilor plastici din țară.

Vizitatorii sunt așteptați la data de 30 septembrie 2022, cu începere de la ora 15:00

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău