Biblioteca Națională oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa la distanță serviciile sale

  • 24 Martie 2020 14:38
Biblioteca Națională oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa la distanță serviciile sale

Biblioteca Națională a Republicii Moldova oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa la distanță, pe site-ul instituției și pe rețele de socializare, produse și servicii îmbunătățite. De asemenea, pune la dispoziția tuturor bibliotecarilor din țară accesul la Repozitoriul Național Tematic în Biblioteconomie și Științe ale Informării din Republica Moldova.

Biblioteca Națională s-a reamplasat în spațiul virtual pentru a satisface nevoile utilizatorilor, a precizat directorul instituției, Elena Pintilei, contactată de IPN. Personalul Bibliotecii Naționale rămâne disponibil pentru cercetare, informații și verificări de resurse bibliografice.

Repozitoriul Național Tematic în Biblioteconomie și Științe ale Informării pune la dispoziția tuturor bibliotecarilor din țară, cât și publicului interesat, acces la arhiva electronică deschisă a rezultatelor intelectuale în domeniul biblioteconomiei și științelor informării.

Biblioteca Naționala, din data de 16 martie, a aprobat un regim special de activitate în raport cu utilizatorii și angajații. Până la 1 aprilie curent, accesul utilizatorilor în instituție este sistat în contextul  acțiunilor de prevenire a infectării cu COVID-19.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
24,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:69 %
Vint:7,2 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău