Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” din Chișinău a lansat Campania cu genericul „Fii deștept! Ia un card inteligent”

  • 16 Septembrie 19:25
Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” din Chișinău a lansat Campania cu genericul „Fii deștept! Ia un card inteligent”

Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” din Chișinău în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret și Sport a lansat astăzi Campania cu genericul „Fii deștept! Ia un card inteligent”, destinată atragerii și fidelizării utilizatorilor.

Până pe 16 octombrie, toți cei interesați pot obține gratuit cardul de acces în una dintre cele 27 de filiale ale bibliotecii, beneficiind de împrumutul de cărți și de acces la o gamă variată de servicii și activități, a comunicat pentru Radio Chișinău șefa secției Comunicare a bibliotecii, Lilia Donică.

Campania presupune parteneriate cu școli, licee și centre de cultură din Chișinău și include implicarea scriitorilor, jurnaliștilor și altor lideri de opinie în promovarea inițiativei.

Pe parcursul campaniei, fiecare filială va organiza ateliere și demonstrații privind utilizarea resurselor digitale ale bibliotecii, precum: baze de date, e-books, platforme de învățare online etc De asemenea, vor avea loc întruniri cu personalități marcante, Ambasadori ai campaniei, care vor discuta despre rolul și importanța digitializării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
16,07
Nori împrăștiați
Umiditate:88 %
Vint:7,2 m/s
Thu
18
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
20
Arhivă Radio Chișinău