Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu" a desfășurat Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent!"

  • 02 Octombrie 2021 17:24
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 7-30 septembrie 2021, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu", a desfășurat Campania „Fii deștept! Ia un card inteligent!". Astfel, 3795 de persoane de diferite vârste și preocupări au obținut cardul de acces gratuit la bibliotecă.

Obiectivul principal al campaniei a fost de a atrage orășenii în ambientul plăcut și prietenos al Bibliotecii. Activitățile desfășurate au constat în vizite ghidate, lecții, prezentări de carte, întâlniri cu scriitorii, prezentări video etc., prin care utilizatorii au fost informați despre serviciile prestate în cele 27 de filiale ale Bibliotecii Municipale și, desigur, despre programele de lectură și activitățile cultural-educaționale preconizate pentru perioada următoare.

Potrivit organizatorilor cei mai interesați au fost utilizatorii mici, de vârstă preșcolară și elevii de clasele primare, care au pășit pragul bibliotecii pentru prima dată. Copii au fost informați despre regulile cu privire la împrumutul de carte și alte resurse ale Bibliotecii. De asemenea, instituțiile de învățământ din capitală s-au implicat activ în informarea elevilor privind regulile de înregistrare la Biblioteca Municipală.

E de menționat că pentru atingerea obiectivelor Campaniei „Fii deștept! Ia un card inteligent!" și-au adus contribuția 129 de personalități din domeniul culturii și formatorilor de opinie - care au devenit adevărați ambasadori ai Campaniei din acest an. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău