Beneficiarii sunt îndemnați sa se programeze în regim online la CTAS pentru toate prestațiile sociale

  • 16 Iunie 2021 12:34
Beneficiarii sunt îndemnați sa se programeze în regim online la CTAS pentru toate prestațiile sociale

De la începutul anului, 2 138 de persoane și-au programat online vizita la casele teritoriale de asigurări sociale pentru stabilirea prestației sociale, dintre care s-au prezentat și au fost deserviți 1 475 cetățeni. Cele mai multe programări au fost făcute pentru stabilirea pensiilor și alocațiilor, a indemnizațiilor familiilor cu copii, maternitate și paternitate, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și protocol a Guvernului.

Casa Națională de Asigurări Sociale reamintește că, beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-și programeze în continuare în regim online vizita la casa teritorială de asigurări sociale, accesând bannerul "Programare online la CTAS" de pe pagina web a CNAS www.cnas.md.

Pentru programarea online trebuie să selectați oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data nașterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum data și ora programării. 

În zilele de luni, marți și miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocații, compensații și ajutoare. Joi și vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații pentru familiile cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale. Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces și bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor. 

Pe site-ul oficial  al instituției www.cnas.md, în partea dreaptă a paginii, veți găsi toate serviciile  prestate de Casa Națională în mod electronic.

Pentru orice întrebări ce țin de "Programarea online la CTAS" contactați Centrul de Apel al CNAS la telefonul 022 257 777. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău