Bărbat din Bender, documentat în PTF Costești. Avea permisul de conducere fals, cumpărat cu 50 de euro

  • 07 Martie 15:59
Bărbat din Bender, documentat în PTF Costești. Avea permisul de conducere fals, cumpărat cu 50 de euro

Un bărbat din Republica Moldova este cercetat după ce a încercat să traverseze frontiera având permisul de conducere fals, a informat Poliția de Frontieră.

„La 6 martie 2024, în jurul orei 15:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Costești, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pasager într-un autocar, cursa ocazională, un conațional, în vârstă de 41 de ani”, a transmis sursa citată.

La controlul de frontieră, într-o borsetă aparținând bărbatului, a fost identificată un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, având imprimate datele și fotografia acestuia.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul, originar din or. Bender, a declarat că a achitat 50 de EUR pentru perfectarea permisului în R. Moldova.

În continuare cercetările pe caz sunt efectuate în vederea elucidării circumstanțelor și atragerii la răspundere pentru uz de acte oficiale false.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:4,63 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
22
Mon
23
Tue
25
Arhivă Radio Chișinău