Banii fiului președintelui ucrainean fugar, Viktor Ianukovici, au fost confiscați și donați Serviciului de informații al Ucrainei

  • 26 August 2022 13:10
Banii fiului președintelui ucrainean fugar, Viktor Ianukovici, au fost confiscați și donați Serviciului de informații al Ucrainei

Peste 300 de milioane de grivne ale fiului președintelui fugar din Ucraina, Viktor Ianukovici, vor fi folosite pentru a lupta împotriva agresorului rus.

Angajații Procuraturii Generale a Ucrainei au inițiat confiscarea forțată a bunurilor sechestrate în cadrul procedurilor penale, sub suspiciunea fiului cel mare al fostului președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici.

Este vorba de fondurile Societății Publice pe Acțiuni „Banca de Dezvoltare a Ucraniei” în valoare de 304 milioane de grivne. Recent, instanța a decis să transfere fondurile menționate mai sus către Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, transmite anticoruptie.md.

Salutând decizia instanței, șeful Direcției de informații a Ministerului Apărării, general-maiorul Kyrylo Budanov, a declarat:

„Le mulțumesc sincer angajaților Procuraturii Generale a Ucrainei pentru munca depusă. Fondurile primite va fi folosite pentru achiziționarea de echipamente tehnice care vor crește eficiența informațiilor și, în consecință, vor contribui la distrugerea forțelor și bunurilor inamice. Slavă Ucrainei! Împreună la victorie!".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău