Băncile și-au redus programul de activitate

  • 16 Martie 2020 14:52
Băncile și-au redus programul de activitate

Băncile comerciale din țară și-au redus de astăzi, 16 martie, programul de activitate. O parte din sucursale au fost închise. Măsurile vin în contextul privinirii răspândirii infectării cu noul de tip de coronavirus, transmite IPN.

Pentru a minimiza riscul pentru sănătatea angajaților și clienților, dar și a preveni răspândirea COVID -19, Mobiasbanca – OTP Group a redus personalul la locul de muncă și a sistat activitatea în unele unități. Clienții urmează să fie deserviți conform programului obișnuit, însă doar la sucursalele menționate pe pagina web a instituției bancare. Banca îndeamnă clienții să respecte toate recomandările autorităților în sănătate, în special să mențină distanța socială de un metru față de alte persoane.

Moldova Agroindbank, în contextul situației și a apelurilor autorităților privind prevenirea răspândirii COVID-19, a efectuat modificări în programul de lucru al rețelei de sucursale și agenții. În Chișinău activează zece sucursale și trei agenții, iar lista acestora este publicată pe pagina web a băncii. În același timp, în teritoriu vor activa toate sucursalele, cu excepția celei nr. 30 Bălți) și 26 de agenții. Totodată, sucursalele menționate vor activa cu program de lucru redus – de la ora 09.00 până la 14.00, fără pauză de prânz.

Și Moldindconbank publică lista sucursalelor și agențiilor care rămân deschise. Oficiile deschise vor avea un număr redus de personal și vor activa în regim limitat, fiind prestat tot spectrul de servicii bancare pe parcursul programului de lucru obișnuit, afișat la intrarea în fiecare oficiu. Banca reamintește că deținătorii de carduri Moldindconbank pot efectua în continuare operațiuni bancare de la distanță, prin intermediul serviciilor online: Web Banking, Mobile Banking sau Direct Transfer.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău