Azerbaidjanul susține că a doborât două avioane Su-25 ale Armeniei

  • 29 Octombrie 2020 15:15
Azerbaidjanul susține că a doborât două avioane Su-25 ale Armeniei

Ministerul azer al Apărării a susținut joi că forțele sale de apărare antiaeriană au doborât două avioane de Su-25 ale Forțelor Aeriene Armene, informează defenseromania.ro.

Potrivit sursei citate, Ministerul azer al Apărării susține într-un comunicat de presă, publicat azi, 29 octombrie, ca la ora 13:18 și 13:20, două avioane de atac Su-25 ale forțelor armate armene au încercat să provoace atacuri aeriene asupra pozițiilor armatei azere în districtul Gubadli din regiunea disputată Nagorno-Karabakh, dar au fost doborâte de unitățile de apărare antiaeriană  ale  armatei azere.

Trebuie precizat că, până la această oră, ministerul azer al Apărării nu a publicat imagini sau materiale video cu care să dovedească cele susținute. De aceea, recomandăm cititorilor noștrii ca acestă informație să fie privită cu scepticism.

În același timp, Armenia a negat informațiile susținute de ministerul azer al Apărării. Shushan Stepanyan, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării de la Erevan, a precizat într-o postare pe Twiiter ca declarația Azerbaidjanului despre doborârea a două aeronave Su-25 este o informație falsă.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău