Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

  • 11 Iulie 2017 16:14
Avocata din Rusia suspectată că deținea informații compromițătoare despre Hiilary Clinton neagă acuzațiile

Avocata din Rusia care s-a întâlnit cu Donald Trump jr. în timpul campaniei prezidențiale din 2016 din Statele Unite a declarat marți că nu avea legături cu Kremlinul și a vrut să discute despre sancțiunile SUA asupra oficialilor ruși, și nu despre candidata democrată Hillary Clinton, informează Reuters.

"N-am avut niciodată informații compromițătoare sau sensibile despre Hillary Clinton", a declarat Natalia Veselnițkaia pentru NBC News într-un interviu la Moscova. "Nu am avut niciodată intenția să am așa ceva", a adăugat ea. 
     
Potrivit ediției de luni a New York Times, Trump jr. a aflat printr-un e-mail înaintea întâlnirii că oferta de informații a avocatei care ar fi putut să o compromită pe Clinton făcea parte din eforturi ale guvernului rus de a ajuta campania prezidențială a tatălui său. 
     
Publicistul Rob Goldstone a indicat în mesajul trimis celui mai mare fiu al președintelui american Donald Trump că guvernul rus era sursa informațiilor potențial compromițătoare, a relatat ziarul, citând trei persoane care aveau cunoștință de e-mail.

Veselnițkaia nu știa de ce Trump jr. credea că ea putea să-i ofere informații compromițătoare despre Clinton, spunând că știa doar că el era dispus să se întâlnească cu ea. 
     
"Este foarte posibil că ei tânjeau după astfel de informații", a declarat ea la NBC. "Aveau mare nevoie de așa ceva și nu ar fi auzit decât ceea ce doreau", a adăugat ea.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău