Avionul prăbușit în Ucraina: Au fost publicate numele a două persoane vorbitoare de limbă rusă

  • 29 Septembrie 2016 20:30
Avionul prăbușit în Ucraina:  Au fost publicate numele a două persoane vorbitoare de limbă rusă

Echipa internațională de investigație în cazul doborârii avionului malaezian în estul Ucrainei, coordonată de Parchetul din Olanda, a dat publicității numele a două persoane vorbitoare de limbă rusă, care își atribuie pseudonimele "Orion" și "Delfin".

Acestea au fost identificate ca fiind Andrei Ivanovici și Nikolai Fiodorovici, iar anchetatorii caută acum informații suplimentare despre cele două persoane. Echipa de investigație, reunind anchetatori din Belgia, Australia, Malaezia, Ucraina și Olanda, a făcut publice cinci convorbiri telefonice între cei doi bărbati, însă a subliniat că nu au probe că aceste apeluri ar fi legate direct de prăbușirea zborului MH17 din 2014.

Avionul civil malaezian doborât în iulie 2014 în estul separatist al Ucrainei a fost lovit de o rachetă antiaeriană de tipul Buk, adusă din Rusia în zona de conflict controlată de rebelii proruși - arată rezultatele investigației internaționale conduse de  Olanda, țara de unde provin 193 din cele 298 de victime ale accidentului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău