Avertizări meteo în România

  • 24 Octombrie 2017 18:29
Avertizări meteo în România

Avertizări meteo sunt în vigoare până la ora 23:00. La munte, precipitațiile abundente sunt mai ales sub formă de ninsoare, iar la mare, porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise din cauza vântului puternic.

Ninge puternic în Masivul Bucegi, unele în unele locuri, zăpada viscolită atinge peste o jumătate de metru. Salvamontiștii din Bușteni îi anunță pe turiști că traseele montane au fost închise din cauza condițiilor metereologice, urmând să fie redeschise la primăvără. Aceștia sunt sfătuiți să nu se aventureze pe cărările montane pentru că riscurile sunt foarte mari. Chiar, ieri, după-amiază două grupuri de turiști s-au rătăcit în Bucegi, fiind necesartă intervenția salvamontiștilor și a jandarmilor montani pentru aducerea lor în siguranță în Bușteni – transmite corespondentul noastru Simona Uță.

La mare, porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise din această dimineață, din cauza vântului care bate cu puetre. Singurul port operațional, la această oră, este Mangalia, însă și aici activitatea ar putea fi, în orice moment sistată, având în vedere că județul Constanța se află sub cod galben de vânt. De asemenea, portul fluvial Constanța Sud-Agigea a fost închis, iar traficul pe Canalul Dunăre-Marea Neagră restricționat – relatează corespondentul noastru Mona Constantinescu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău