Avertizare MAEIE pentru cetățenii R. Moldova care vor să călătorească în Barcelona, Spania

  • 15 Octombrie 2019 12:12
Avertizare MAEIE pentru cetățenii R. Moldova care vor să călătorească în Barcelona, Spania

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Barcelona, Regatul Spaniei, despre posibile manifestări populare care pot cauza perturbări ale circulației aeriene, rutiere și feroviare, atât în zona metropolitană a Barcelonei, cât și în regiunea din vecinătate.

Potrivit unui comunicat emis, MAEIE recomandă cetățenilor Republicii Moldova să evite zonele unde au loc manifestările și să se informeze în prealabil asupra eventualelor perturbări ale traficului rutier din regiune accesând următorul link.

 

Totodată, informații suplimentare pot fi găsite pe site-urile oficiale ale companiilor feroviare și aeriene cu care cetățenii moldoveni intenționează să călătorească, dar și accesând acest link.

 

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova la Madrid: +34 91 828 79 89, iar cei care se confruntă cu o situație dificilă, cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al Ambasadei: +34 664 598 545.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău