Avertismentul noului-vechiului antrenor pentru Simona Halep: „Renunți la desert de anul viitor, corect?”

  • 14 Septembrie 2019 11:33
Avertismentul noului-vechiului antrenor pentru Simona Halep: „Renunți la desert de anul viitor, corect?”

Darren Cahill a oferit prima reacție după ce a reluat colaborarea cu Simona Halep. Într-un mesaj postat pe Instagram, vineri, antrenorul s-a arătat nerăbdător să-și reînceapă activitatatea și i-a transmis un avertisment subtil elevei sale, mai mult sau mai puțin în glumă.

“Abia aștept 2020, Simona Halep. Asta înseamnă că renunți la desert de anul viitor, corect?”, a scris Cahill, pe Instagram.

Simona Halep a anunțat, joi, printr-un videoclip publicat pe pagina oficială de Facebook, că fostul său antrenor, Darren Cahill, revine după un an alături de ea.

”Bună. Am niște vești extraordinare pe care trebuie să le împărtășesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. Ultima oară te-am omorât și plănuiesc să te omor din nou. Abia aștept să terminăm ce am început. Pe curând”, a spus Simona Halep, în videoclipul publicat pe Facebook.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep la primul titlu de Mare Șlem câștigat de româncă – Roland Garros 2018. Alături de el, Halep a ajuns și numărul 1 mondial. Cei doi au renunțat la colaborare la finalul anului 2018, când Cahill a decis că dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel care a ajutat-o pe Halep să cucerească trofeul de la Wimbledon, aminte;te MEDIAFAX.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău