Autoritățile din Sevastopol detonează sediul central al Flotei ruse de la Marea Neagră, după ce a fost lovit într-un atac ucrainean cu rachete

  • 25 Septembrie 2023 13:46
Autoritățile din Sevastopol detonează sediul central al Flotei ruse de la Marea Neagră, după ce a fost lovit într-un atac ucrainean cu rachete

Locuitorilor din Sevastopol li s-a spus „să nu se îngrijoreze” dacă aud zgomote provenind din centrul orașului în urma atacului ucrainean din weekend, transmite Sky News.

Mihail Razvozhaev, guvernatorul Sevastopolului, a precizat că „sunetul strident” care ar putea fi auzit astăzi este rezultatul unei „detonări controlate” a structurilor de la sediul central al Flotei Mării Negre, a declarat acesta pe aplicația de mesagerie Telegram, scrie G4Media.

Într-o postare ulterioară, Razvozhaev a precizat că următoarea detonare controlată pentru a prăbuși structurile de urgență din clădirea Flotei Mării Negre va fi efectuată la ora 11.25.

„Lucrările vor continua până aproximativ la ora 14.00. Dacă auziți zgomote puternice, nu vă faceți griji. Situația este sub control”.

Ucraina a lansat sâmbătă un alt atac cu rachete asupra orașului Sevastopol din Peninsula Crimeea ocupată, la o zi după un atac asupra sediului Flotei ruse a Mării Negre, în urma căruia un militar a dispărut, iar clădirea principală a rămas în flăcări.

Orașul a fost pus sub alertă de raid aerian timp de aproximativ o oră după ce resturi de rachete interceptate au căzut lângă un dig, a declarat Razvozhayev. El a adăugat ulterior că un alt fragment de rachetă a căzut într-un parc din nordul Sevastopolului, ale cărui părți au trebuit să fie izolate. Traficul de feriboturi în zonă a fost, de asemenea, întrerupt și apoi reluat.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:2,57 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău