Autoritățile avertizează asupra contractelor încheiate cu o companie care confecționează mobilă de bucătărie

  • 23 Ianuarie 2023 15:01
Autoritățile avertizează asupra contractelor încheiate cu o companie care confecționează mobilă de bucătărie

Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor (ISSPNPC), informează toți consumatorii dar și presa cu privire la suspiciunile de înșelătorie precum și sfaturi despre cum să-și protejeze drepturile față de compania Kitchen Shop SRL, în continuare executor cu denumirea brandului pe piață BISMOBIL KITCHEN, care confecționa mobilă la comanda.

Așadar, ISSPNPC monitorizează situația creată și este aproape de consumatori pentru a le oferi consultanță gratuită și a interveni în apărarea drepturilor acestora.

Prin urmare, menționăm că pe adresa Inspectoratului a parvenit deja o reclamație din partea unui consumator în legătură cu constatarea clauzelor abuzive în contractul de producere/livrare a bucătăriei, fapt pentru care, va fi citat BISMOBIL KITCHEN pentru depunerea explicațiilor și impunerea măsurilor necesare pentru protejarea intereselor economice ale consumatorilor în conformitate cu legislația în vigoare.

Stimați Consumatori, în cazul în care vi s-au încălcat drepturile, nu ezitați să sesizați ISSPNPC sau să telefonați  la Telefonul Consumatorului: 022 51 51 51 pentru consultanță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:68 %
Vint:2,06 m/s
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău