Autoritățile au identificat un sediu pentru Procuratura Anticorupție

  • 10 Iulie 15:18
Autoritățile au identificat un sediu pentru Procuratura Anticorupție

Procuratura Anticorupție urmează să aibă sediul în clădirea în care a activat anterior Procuratura Generală. Potrivit unui comunicat de presă, Ministerul Justiției a informat Procurorul General că, ”Guvernul Republicii Moldova a agreat, cu instituțiile corespunzătoare, transferul clădirii din mun. Chișinău, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 26 pentru sediul Procuraturii Anticorupție”.

Astfel, informează Ministerul Justiției, până în data de 12 iulie, Autoritatea Națională de Integritate (ANI) și Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (SPCSB) s-au angajat să prezinte un plan detaliat de transfer.

Corespunzător, Ministerul Justiție a solicitat un plan detaliat de transfer al Procuraturii Anticorupție în sediul pe adresa str. Bănulescu-Bodoni, 26.

Ca urmare, Procuratura Anticorupție a transmis către Procuratura Generală un plan detaliat privind modalitățile de transfer a personalului, bunurilor, arhivei, dosarelor și altor materiale din actuala locație, clădirea Centrului Național Anticorupție, în noua locație în care se află ANI și SPCSB.

Planul a fost adus la cunoștință Ministerului Justiției în data de 9 iulie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:0,51 m/s
Sat
6
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău