Autoritatea Națională pentru Cetățenie de la București urmează să examineze cererea de retragere a cetățeniei române a fostului premier de la Chișinău, Ion Chicu

  • 18 Februarie 2021 09:34
Autoritatea Națională pentru Cetățenie de la București urmează să examineze  cererea de retragere a cetățeniei române a fostului premier de la Chișinău, Ion Chicu

Autoritatea Națională pentru Cetățenie de la București urmează să examineze cererea de retragere a cetățeniei române a fostului premier de la Chișinău, Ion Chicu, anunță politicianul Constantin Codreanu, fost deputat în Parlamentul României.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Constantin Codreanu a spus că este invitat astăzi la Autoritatea pentru Cetățenie în calitate de persoană care a formulat cererea de retragere a cetățeniei ex-prim-ministrului Republicii Moldova, Ion Chicu. Potrivit sursei citate, ședința începe la ora zece.

Constantin Codreanu a solicitat anul trecut retragerea cetățeniei lui Ion Chicu, după ce fostul premier a făcut declarații denigratoare la adresa României și a  eurodeputatului Siegfried Mureșan.

 „Sunt invitat, astăzi, la Autoritatea Națională pentru Cetățenie în calitate de persoană care a formulat cererea de retragere a cetățeniei române numitului Ion Chicu. Ședința începe la 10:00. Revin cu detalii”, a scris Constantin Codreanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău