Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în raionul Ialoveni

  • 26 Mai 12:05
Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în raionul Ialoveni

Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni ar fi luat foc și s-ar fi prăbușit, ieri după-amiază, în raionul Ialoveni.

 
„În urma imaginilor difuzate pe rețelele de socializare, Autoritatea Aeronautică Civilă dezminte zvonurile conform cărora o aeronavă de mici dimensiuni s-ar fi prăbușit în această după-amiază.
 
Instituțiile specializate au reacționat prompt, însă până în acest moment, informația nu a fost confirmată. Toate aeronavele care au depus plan de zbor pentru astăzi, 25 mai, au decolat și aterizat fără a raporta alarme sau incidente.
 
De asemenea, radarele nu au identificat niciun obiect sau aeronavă de mici dimensiuni care să fi intrat în spațiul aerian controlat.
 
Inspectoratul General de Poliție confirmă, de asemenea, că în urma apelurilor telefonice primite de la martori, echipajele s-au deplasat imediat la fața locului pentru a investiga circumstanțele. Din fericire, nu s-a găsit nicio dovadă a vreunui incident aviatic”, arată un comunicat al Autorității Aeronautice Civile.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:5,66 m/s
Mon
22
Tue
22
Wed
25
Thu
20
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău