Autocar cu 25 de turiști ruși, care plecau din Belek spre aeroport, a fost implicat într-un accident rutier

  • 29 August 2018 12:45
Autocar cu 25 de turiști ruși, care plecau din Belek spre aeroport, a fost implicat într-un accident rutier

Potrivit unui ultim bilanț, numărul turiștilor ruși răniți într-un accident rutier produs în Antalya, Turcia, a crescut, ajungând la 13 - anunță Rosturism, Agenția Federală pentru Turism.

În total, în autocar se aflau 25 de cetățeni ruși, care plecase din Belek, stațiune turistică din districtul Serik, în provincia Antalya, Turcia, situată pe malul Mării Mediterane, cunoscută pentru plajele sale, băile termale și terenurile de golf. Turiștii ruși urmau să ajungă la aeroportul din Antalya pentru a pleca cu destinația Rusia, relatează Agenția de presă RIA NOVOSTI, care citează surse diplomatice ruse.

«Potrivit unui ultim bilanț, în urma accidentului rutier, au fost rănite 13 persoane, turiști ruși, care au fost internate în spitalele din Antalya. Trei dintre turiști s-au ales cu răni ușoare. Un angajat al misiunii diplomatice ruse s-a deplasat la spitale și ține legătura în permanență cu reprezentanții companiilor de asigurări și cu jandarmeria turcă», a mai precizat sursa diplomatică rusă.

În momentul de față se stabilesc cauzele producerii catastrofei rutiere. Urmează ca turiștii ruși să părăsească Turcia miercuri, 29 august.

Sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:83 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău