Auto - Formula 1/Coronavirus: George Russell, învingător în Marele Premiu virtual al Azerbaidjanului

  • 08 Iunie 2020 19:05
Auto - Formula 1/Coronavirus: George Russell, învingător în Marele Premiu virtual al Azerbaidjanului

Britanicul George Russell a câștigat Marele Premiu virtual al Azerbaidjanului la Formula 1, penultima etapă a Esports Virtual Grand Prix, în care pilotul echipei Williams a obținut a treia sa victorie consecutivă, preluat Agerpres.

Russell i-a devansat pe thailandezul Alexander Albon (Red Bull) și pe mexicanul Esteban Gutierrez (Mercedes), la capătul unei curse la care au luat parte opt piloți de Formula 1, dar și personalități din afara acestui sport, între care belgianul Thibout Courtois, portarul echipei de fotbal Real Madrid, clasat pe locul 11 în cursa de pe circuitul virtual de la Baku.

În urma acestui succes, George Russell l-a detronat pe monegascul Charles Leclerc (Ferrari) din fruntea clasamentului general, înaintea ultimei etape, Grand Prix-ul virtual al Canadei, care va avea loc pe 14 iunie.

Adevăratul Campionat Mondial de Formula 1, al cărui start urma să fie dat pe 15 martie, la Melbourne (Australia), dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, urmează să înceapă pe 5 iulie, în Austria.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău