Australian Open 2022: Cu ce va fi înlocuită carantina de două săptămâni pentru sportivi

  • 26 August 2021 14:48
Australian Open 2022: Cu ce va fi înlocuită carantina de două săptămâni pentru sportivi

Organizatorii de la Australian Open au anunțat că vor renunța la carantina de două săptămâni la ediția din 2022 a primului Grand Slam al anului, transmite hotnews.ro.

Carantina de două săptămâni va fi înlocuită cu o bulă sanitară în care jucătorii vor putea să se deplaseze liber între terenurile de antrenament și hotelul unde sunt cazați, notează sursa citată

La ediția din 2021, sportivii au fost nevoiți să se izoleze timp de două săptămâni în camerele de hotel și au avut parte de foarte puține antrenamente.

Craig Tiley, președintele Grand Slam-ului australian, a declarat și că ediția din 2022 a turneului nu se va mai desfășura fără spectatori, conform BBC Sport.

O serie de jucători au criticat decizia organizatorilor cu privire la carantină. Novak Djokovic a cerut ridicarea restricțiilor, în timp ce iubita lui Bernand Tomic a susținut că mâncarea adusă în camere era rece.

Alize Cornet a evidențiat de asemenea că două săptămâni fără antrenamente pot cauza accidentări.

Zeci de jucători și jucătoare care se aflau în carantină strictă la Melbourne au făcut haz de necaz și au postat filmulețele cu ei din camerele de hotel.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău